Dva světy

Dva světy

Anotace: noční fantazie...

Širé louky, širé lány
trousily se máků květy
Nemajíce žádné plány
trousily se i dva světy

Lehká bílá peřina
stopy jevily se mnohdy
Sama s větrem ofina -
objevily se i tehdy

Nastalo období podzimu
hnědé stromy v alejích
Početné zásoby na zimu
doba jede v kolejích

Opět kráčíme - já a ty
lány, též listím ležícím
Barvou připomínajícím
máků i červené květy
Autor Martin Švarc, 08.11.2010
Přečteno 288x
Tipy 22
Poslední tipující: Dementaire, carodejka, labuť, Bíša, CULIKATÁ, hašlerka, ZILA78, Mbonita, Elie, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky sis zafantazíroval.

11.11.2010 17:21:00 | carodejka

pěkná noční fantazie ST!

09.11.2010 10:49:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí