Bohémská revoluce

Bohémská revoluce

Anotace: trochu naivní, však od srdce :-D

Chtěl bych zas vrátit Bohémskou revoluci
Odhodit kariéru ve jménu lásky!
Živit se na zelené víle a na legraci -
sepsat volný sonet a nemít jiné vrásky

Pak ve víru tance prohýřit noc celou
ráno si na dlani přečíst svou novou báseň
Proč jen je dnes hlava mojí celou?
Proč musím mít ze života takovou bázeň…
Autor Chašmodský, 08.11.2010
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí