Přikryj se stínem

Přikryj se stínem

Anotace: ...

Přikryj se stínem a jdi spát
meluzína ti k tomu pěje
Nechej si třeba o nás zdát
jak se pod mým tvé tělo chvěje

Přikryj se stínem, co Měsíc vrhá
pod hlavu nastel si spadlou hvězdu
K zemi tě poutá jen ranní duha
abys jednou na ní poznala cestu…

Cestu k pokladu na jejím konci…
Autor Chašmodský, 08.11.2010
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: Fighting Dreamer, WhiteSkull, labuť, CULIKATÁ, kouzelníček, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí