Trnové lože

Trnové lože

Vítr nám šumí
tichou kulisu
občas zazní
nářek hejkala
Ležíme spolu na trní

Lásko lež klidně
a moc se nehýbej
měsíc ten mlčenlivý svědek
má paměť jako slon
Ležíme spolu na trní

Nech se vtáhnout
do dechu harpyje
černá kráska
tančí tanec tvůj
kapičky krve vypije
Ležíme spolu na trní

Bledá pleť
lásko co je ti?
ještě nechoď
půlnoční orgie
zatím nekončí
Ležíme spolu na trní

Jen malý moment
vteřinu ticha
za zesnulé
nesměj se slzy
kanou na polštář
Ležíme spolu na trní

Až zkrátí se dech
ruka naposledy
pohladí mojí tvář
na márách naše lože
Ležíme spolu na trní
Autor Veronika Ulická, 08.11.2010
Přečteno 246x
Tipy 17
Poslední tipující: hašlerka, ZILA78, Mbonita, labuť, Bíša, Sladkalu, Gabrielle, CULIKATÁ, ewon, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST, je to báseň jako hrom...Dýchá z ní smutek a bolest a já jí přečetla jedním dechem...líbí

08.11.2010 21:40:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí