Holubice

Holubice

Anotace: Pro lásku která odešla...

Po tekutém papíru,
píšu Ti pár řádků.
O lásce a o míru,
a o písmu nářků.

O světě barevném,
na Smetanově lóži,
nebe hvězdami poseté,
jež jsou vidět v noci.

Na křídlech holubic,
černá barva stéká,
letí okolo světla
a do duhy vlétá.

Píši toho hodně,
snad ten papír spal..
ať nezbyde nic,
smrtí to snad začne...




Můj milý napsals mi,
pár tekutých řádků.........
Autor Mrtvý květ, 08.11.2010
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, CULIKATÁ, Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí