Cesta ke štěstí

Cesta ke štěstí

Anotace: Pro Jiříka, aby překonal bolest a strach a šel dál za svým štěstím...

Na každého někde štěstí čeká,
jenže cesta k němu lehká není.
Chápu, ta představa Tě leká,
však překonej strach a najdeš jmění.

Po cestě ke štěstí musíš se dát,
překonat nástrahy, co život Ti chystá
-bolest a zklamání i z výšky pád.
A za tím vším odměna je jistá.

Vím, že jsi na dně a sil máš málo,
přesto to nesmíš tak snadno vzát!
Pak teprv zjistíš, že za to to stálo,
že má to cenu se za své štěstí rvát.
Autor kleopatra.sedma, 08.11.2010
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, strašidýlko-střapatý, jaňa, TetaKazi, Květka Š., WhiteSkull, CULIKATÁ, Bíša, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bylo by fajn kdyby se konečně odhodlal

09.11.2010 15:55:00 | jaňa

bez bolesti není štěstí

08.11.2010 23:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí