Od politiky k alkoholismu

Od politiky k alkoholismu

Anotace: O tématu často omílaném, leč nekonečném, prostě politika :)

Nemám ráda hloupé lidi,
Nemám ráda stáda krav,
Vláda lidi jenom šidí,
Samej posranej byrokrat.

Kup si rohlík nebo tři,
Nebo šlohni housku,
Co můžeš si ušetři,
Viďte pane Kalousku.

Vhoď svůj lístek do krabice,
Zakroužkuj si favorita,
Méně je někdy více,
Jen prachy jsou má priorita.

Tůma, Dientsbier či Svoboda,
Nechť je to hlas lidu,
Pak ať vyřeší vše dohoda,
Pražáci můžou bejt v klidu.

Po čtyřech letech jenom trnu,
Kam byli schopni dojít až,
K volební urně už se hrnu,
Však dám si jich pár na kuráž.
9.11.2010 (po třech panácích rumu)
Autor Boženka Němcová, 09.11.2010
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by každý člověk"vůl" vzal si na ně silnou hůl.

26.02.2011 20:59:00 | jaroslava anna

Jsou to jen masky bez rozumu
co nakoupí si meďáky
a hledaj smysl v lahvi rumu
a mají rádi chechtáky
Lidi by chtěli svléknout z kůže
dělník je u nich hlupec vůl
jak dlouho člověk vydržet to může
myslím že na ně brzy vezmem hůl

17.11.2010 13:32:00 | carodejka

:))).Ač mě Tvá básnička rozesmála,realita je docela smutná:(

09.11.2010 07:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí