Sen Xenity

Sen Xenity

Anotace: krátká báseň věnovaná mé kamarádce Morgan téma: Válka inspirace: XWP

Sbírka: Básně

To co vám teď povídám, je čistě svatá pravda,

po louce se procházela celá řecká garda.

Protřel jsem si oči, byl pěkný letní den,

z čehož usuzuji, že nemohl to býti sen!



Vůdce ebenové vlasy po ramena,

koukám lépe, je to žena!

Havraní vlasy, Chakram u pasu,

zůstal jsem opařeně stát v úžasu.



Vražedný pohled, vražednější meč,

pánové mně došla řeč.

Xena měla Elu a Morgen poboku,

všechny tři se měly k útoku.



Nechtěl bych být v jejich kůži,

Zorničky se strachem zúží,

ticho, pusto po bitvě

ticho, mrtvo po pitvě.



Nepřátelé na pozoru

říkají si bezesporu,

Jak oplatit jatka

jež zrušily zkrátka,

slavnou éru vítězství.
Autor Ela, 09.11.2010
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí