Nuda

Nuda

Anotace: co člověk nevymyslí, když se nudí berte tu "báseň" obrazně

Sbírka: Básně

Nuda



Nuda stává se více než rituálem,

Který zaženeš jen dobrým seriálem.



S nudou vzít se za ruce,

procházet se po louce,

která vede k zábavě,

blížíš se k ní váhavě.



Je to správné rozhodnutí?

To do kterého tě nuda nutí?

Nechceš raději knihu číst,

obrátit již nudy list?



Poslechni si písně,

co rád máš.

které určují ti přísně,

co s životem si uděláš.



když rad mnoho tu nebude,

tak nuda tu pobude.

Já však na psaní špatné mám časy,

spí mé umělecké hlasy.



NUDÍM se...

a tak loučím se s vámi asi...

jdu čekat na lepší časy...
Autor Ela, 09.11.2010
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, CULIKATÁ, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí