Táhnu sám životem

Táhnu sám životem

Anotace: :(

Život mě vleče v upjatých opratích
vleče a smýká jak zuřivý pán
štěstí a radost z duše jsem vytratil
srdce už shořelo, táhnu to sám.

Cesty jsou zničené jak moje představy
čerpám jen sílu z paprsků hvězd
slunce se pomalu rozlévá po kraji
dostal jsem bičem a musím zas jet.

Hořkosti slz co skrápí mé tváře
žalostě řežou vrásky mých let
denně můj osud bloudí si v páře
marně si nalhávám, že nemusím jet.

Táhnu svou tíži celým svým životem
táhnu to sám a sil ubývá
pomalu kupředu, jenom krok za krokem
až v tichu pochodu padám a umírám.
Autor Ďábel sám, 09.11.2010
Přečteno 369x
Tipy 13
Poslední tipující: poustevník Jirka, Bíša, Iv, šuměnka, Do Ga, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná,ale krásná ST

12.11.2010 17:46:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí