PROROCKÁ

PROROCKÁ

Anotace: Tak to je první věc,kterou sem dávám,je to z mojí sbírky STARTKY A KAFE,vydal jsem ji letos na jaře.Na vlastní náklady a v omezenym počtu.Jen doufam,že mi tu kritika uplně nerozcupuje.

Rozkvetly pámelníky a včely bzučí
Mé oči ještě vidí zvuk slyší uši
A kolem mého těla běsy se skrývaj
Ve vzduchu visí meče větrem se kývaj

Přivolám čápy zasadím pistácii
Noci se krátí vyčkávám na bestii
Zaplavím Svět potoky vlastních slzí
A nová doba zvíří jen starý hrůzy

Jdu temným krajem co noha nohu mine
Jak hledač pravdy ... je ticho po pěšině
Až mrtví vstanou poví mi to co vědí
Pochodně vzplanou na cestě za nadějí
Autor jondys, 09.11.2010
Přečteno 290x
Tipy 14
Poslední tipující: Danga, labuť, Gabrielle, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký úvod, vítám Tě mezi námi!

09.11.2010 22:17:00 | labuť

mám ráda básně kde je naděje..ST

09.11.2010 19:44:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí