Dobby

Dobby

Anotace: Báseň z hlouby mé znuděné duše již rok stará

Sbírka: Básně

Skřítek zvaný Dobby
měl velmi zvláštní hobby.
Rád vybíral hroby
za pomocí skoby.
To nemělo obdoby,
jaké byly žaloby!

Jednoho dne v remízku,
našel spoustu penízků.
Ni kdo nebyl nablízku,
tak schoval si je v řetízku.

Uplynulo mnoho let,
možná, že se trochu splet.
Začal peníze mlet.
Ten se snad musel sjet!

Autorka bude tak laskava,
ač je to otrava, přiznat autorská práva.
Páč na blogu je Chmatáků
Stejně jako diváků….

Mějte se krásně, skládejte básně…
Zůstaňte naživu, ať nejste v archivu ;)
Autor Ela, 10.11.2010
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí