Neexistující porozumění

Neexistující porozumění

Anotace: ....

Otevřu oči a nestále tu je
ona špatná nálada ve vzduchu.
Krev mi pění, nebezpečně vře.
Nevíš, jak se cítím. Nemáš potuchu.

Vidíš jenom sebe v dobrém i ve zlém,
špatnou náladou trávíš mé myšlenky.
Nediv se, že zůstávám ve světě svém,
skrytá za několika neurčitými písmenky.

Nezajímá mne to? Chápej. Jsem sobec.
Sobec, který už dávno ztratil porozumění.
Mrcha. Chladná jako arktický ledovec.
Ani už nežádám Tvé odpuštění…
Autor Wyrda, 10.11.2010
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sobectví je jedna veliká hrůza:-((

11.11.2010 08:39:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí