těžko

těžko

Anotace: tak nějak mi tendle stát se.. a se.. a se..dí někde mimo, kde snad ani nejsou normální lidi, protože to co se okolo děje snad ani není pravda ...

Težko jde psát levou, když nemoc pravou jímá
Je to jako s tebou, už asi nejde to jinak
Na všechno samozřejmé zvykneme si hned
Tak nějak ani zvláštní nepřipadne nám jed

Co každodenně podáván je navečer o sedmý
Je to jak s tebou, kdy marně uhýbáš, to se ví
Před problémem, co nechceš vidět a modlíš se
Že jako většinou, sám od sebe snad řeší se

Jenže bohužel, všechno je to trochu jinačí
Je to jak s tebou, jsi to prostě ty, ale to nestačí
Na našich životech tak trochu sedí špína
To naši písničku nám prostě někdo jinej zpívá

No a všechno to všední, čím všichni žijem
Stejné je dneska, tak po celý týden
Zjistíš, že bez toho všeho to prostě nejsi ty
A když to ztratíš, nejsi ani první. ani poslední

vlečeni osudem po cestě rozbitý, špinavý
je to jak s tebou, viď ? Okolo samé bezpráví
a nejmenší zlo na tom všem jsem já kdo ti poví
že v naší společnosti tě fakt nikdo nechrání …
Autor cado, 10.11.2010
Přečteno 322x
Tipy 12
Poslední tipující: Sladkalu, Gabrielle, jára spots, carodejka, Dygi, Radek.oslov.Šafárik, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promiň. Mě se to nelíbí. Přijde mi, že se většina slov tluče a nesedí. Jistě básně mají mnoho podob. Tohle je prostě můj názor.

10.05.2011 23:31:00 | Silvanas

Ano, je to těžký, tys to napsal skvěle.

13.11.2010 16:12:00 | carodejka

pobrat to všechno v životě
je někdy hodně, hodně těžký,
když otevřeš se nahotě
začnou se kolem tvořit jenom blesky...

uzavřeš-li svou duši klíčem,
řve uvnitř jako zběsilá,
do mříží buší, vzteklá chtíčem,
chce lidem svěřit svoje JÁ ...

tak berme život letem světem,
na moudrost v stáří času dost,
že nás to někdy pěkně se ..,
však neřvi těm druhým pro radost ...

12.11.2010 07:34:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí