Dvě strany mince

Dvě strany mince

Anotace: ...

Život je sen,
opar letního rána.
Noc mění se v den,
či z holubice je vrána?

Cestička dlážděná ostrými trny
Kličkuješ, kličkuješ, ztrácíš dech
Klopýtáš, pak líbáš drny
Načpak ten zbytečný spěch?

Jako květina ke slunci vzhlížíš
A objevuješ kol paletu krásy
Zlatavou budoucnost vidíš
Zas blýská se na lepší časy

Každá mince skrývá
Svou druhou, jinou stranu
Ručička života tiše se hýbá
Tak poznáváš svou zvonící hranu…
Autor Eva:-), 10.11.2010
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí