Happy Christmas

Happy Christmas

Anotace: 23. prosince 2009

Sbírka: Básně

Tož přeju vám hezký svátky,
zas čumění na pohádky,
Jsou tady zas Vánoce…
Nesnáším je hluboce…
Celá moje rodina,
Žerou hůř než mimina.
Vy si to však užijte,
A na netu nehnijte,
Trošku se i opijte
A kapra mi zabijte.
Přeju vám též Šťastný Nový rok,
U sebe vždy dobrý grok.

Takže:

Málo petard ať nejsi retard,
Hodně pití ať je co k blití.
Hodně dárečků
A cukrových věnečků
Autor Ela, 11.11.2010
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí