Dcery

Dcery

Anotace: báseˇveselá o charakteristice mých dětí..

Naše malá Vanessa
skoro vůůbec nemlsá,
musí chodit na nočník,
ale nechce, je čuník.
Má slíbenou čokoládu,
ale to za předpokladu,
že se hezky vyčůrá
a ani nezakňourá.

Andrea je kůže líná,
ostrá je jak kyselina.
Chtěla by být princezna,
slušnost ale fakt nezná.
Vyroste z ní velká slečna,
která bude nebezpečná.

To jsou moje malé dcery,
to kdyby jste nevěděli,
s oběma je trápení,
mohou za to snad geny?
Autor mamcadcer, 11.11.2010
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Žena z Marsu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí