chvilkové pocity

chvilkové pocity

Anotace: jak lehce se mění čili nenávist alias láska naruby P1

nenávist se dá popsat
jako láska opačná
budeš se smát a hopsat
to ta věc dotýčná

nenávist nebo láska
může být dlouhodobá
není to jen nadsázka
co chvilinku trvá

může se fuckt nenávist
změniti ve velkou lásku
nebyl jsem si vážně jist
než potkal sem rudovlásku

zprvu mě fuckt ohromila
byla pro mě svatý grál
hranice se prolomila
bez královny sem teď král
Autor ostuda lidstva, 11.11.2010
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: Do Ga, Iv, humus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt pěkná. ST

12.11.2010 17:59:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí