Pro nás dva...

Pro nás dva...

Anotace: Když jednou máte někoho v srdci, nelze ho jen tak vytrhnout....

A tam v dáli,
jsme ztratili tu svojí jistotu....
Můj příteli,
řekni mi na co jsme jen mysleli?

Zbyla jen láska,
v kostce cukru....
A víra,
v lepší svět.....

Ukryly jsme svá srdce,
do papírových kelímků....
A jako malé děti,
si šeptali svá přání...

A já měla jen to jedno,
své.....
Nekonečné,
které mi proplulo mezi prsty.....

Pamatuješ,
jak jsi se mi smál....
Že jsem naivní,
že nevím nic o světě....

A dnes,
jsme každý na jiné straně.....
A já Nemohu tě dostat,
z toho pekla.....

A Zahaleni,
v marihuanovém opojení....
Jsme čekali,
s otevřenou náručí na ztracenou naději......

A dnes tolik bolí,
mlčet....
Když,
minulost nedá mi spát....
Autor whiolet, 11.11.2010
Přečteno 300x
Tipy 16
Poslední tipující: Oťas, stmivani.na.lepsi.casy, Danger, la loba, Bíša, Chancer, Psavec, WhiteSkull, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá láska je jak oceán... nekonečný,plný slané vody...

20.11.2010 21:57:00 | Danger

Minulost je náš stín.

12.11.2010 19:28:00 | Chancer

...na kometář nemám ...páč jsem v svatomartinském rauši ...

11.11.2010 18:58:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí