existenciální vztahové pocity

existenciální vztahové pocity

Anotace: pocity ve vztacích mimo nich a co pak zbude z nich to nikdo neví a když ví tak nepoví P2

nostalgická empatie
z historické sympatie
u které nevíš zda přežila
když láska cestu náím zkřížila

odlučejeme se letíme ještě dále
dosti často máme na mále
chybí jen krok k sebevraždě
až se to stane tak bude pozdě

však nevím kdy pozdě bude
a možná po nás nic nezbude
však se tě nevzdám bez boje
slečny z titulní stránky playboye

svlíkám tě pohledem na potkání
dlouho poté myslím na šoustání
chci hladit tvé roztomilé vlásky
tohle myslím vážně bez nadsázky
Autor ostuda lidstva, 11.11.2010
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Do Ga, Nick Name, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí