RÁDCI

RÁDCI

Anotace: Politická

Starý král skonal odešel na gangrénu
Umíral poprvé a přesto neměl trému
Říkal že uteče z lopaty hrobníkovi
Stejně šel do pece tak jako každý druhý

Země je bez krále královští rádci kradou
Obavy nemaje pyšní se svoji zradou
Převlékli kabáty svoji vlast zaprodali
A cizí armády do země povolali

V zajetí narcismu chvástaj se před zrcadli
Potají přemýšlí co ještě nerozkradli
Pak zbytek hrdosti seberou poddaným
A větší právo moci daj vojskům pozvaným

Vymění rudej prapor za vlajku hvězdnatou
A národ porobený s prdelí nahatou
Se mezi sebou vraždí krade a uplácí
A v jejich vlastní zemi vládnou zas cizáci
Autor jondys, 11.11.2010
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí