Láska poněkolikáté

Láska poněkolikáté

Anotace: i tak to někdy funguje

Láska poněkolikáté

Miluj mě
Nebo
Zabij
Potop mě
Z kalichu hořkosti
Se mnou se napij

Jsem stvůra
Letím tmou
Noční můra
Ty jsi mou

Já jsem temnost
Mistr smrti
Nemáš volnost
Strach tě drtí
Autor Jesper, 11.11.2010
Přečteno 197x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí