ANDREA PICKOVÁ

ANDREA PICKOVÁ

Anotace: Taková veselá

Andrea Picková v prváku na škole
Kouřila opium pak řekla ty vole
To bylo nejhorší co jsem kdy zkusila
Až se mi z rypáčku potom krev spustila

Já radši zajdu si s klukama na pivo
Opium nekouřim už nejsem idiot
Pak si dám panáčka vyrazim do noci
Olíznu horní ret pro pocit bezmoci

Někdy jsou rána jak horská dráha
Andrea kočka je neni to kráva
A ve mě dřímá divoká síla
Startky a kafe zatim to klape

Andrea Picková do mě je hotová
Já do ní taky to je mi náhoda
Ležíme v posteli ona já vedle ní
Dobře to dopadlo a to je veselý

Někdy jsou rána jak horská dráha
Andrea kočka je za mě se vdává
A ve mě dřímá veliká síla
Startky a kafe ať nám to klape
Autor jondys, 11.11.2010
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

téééda! Tak ať Vám to klape a ať jsou vždycky startky a kafe!
Pro mě je kafe už jak droga .ST-rhující!

12.11.2010 09:08:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí