Samotná?

Samotná?

Anotace: Volné verše.. Automatického textu

Dívka utíkající za chlapcem
Dívčiny vlasy ve větru a slunci
Můj smutek nad samotou
Moje nedobré myšlení
Mě nikdo nečeká
Mě nikdo nechytí když se rozběhnu
Kdo pak má rád to moje divné srdce
Kdopak ví co neunese
kdo má rád tu vysokou dívku
Její sny přání myšlenky
Ona sama tedy ne
Ona hledá zalíbení v jiných
Ona miluje charakterní lidi
Autor vílí křídla.., 11.11.2010
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Z kapky deště, Any 4, malá slečna, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí