Nebyl by snad lepší konec ....?!

Nebyl by snad lepší konec ....?!

Anotace: Ach proč ta bolest neustává a tak si říkám že lepší je konec..

Smutek v duši mám a sladký sen co se mi dnes ráno zdál se rozpustil jako by do něj lehký vánek foukl.
Apřinesl mi z hury tu sortu nenávsti a zlosti .
tak proč nepřichází konec,proč srdce mé ještě tluče?..
proč ještě žiju ,proč nemuže nastat ta chvíle kdy vše utichne a doktor přijde a oznámí že zkočilo to .
A ta věčná bolest života ustane .
Bude jen ticho a klid ,bez věčných starostí a strastí ..
Autor Kadaj, 11.11.2010
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí