Vina

Vina

Anotace: ...Tyhle myšlenky jdou mi hlavou...

Sžíravý pocit viny,
v koutě pod hromádkou hlíny.
Tichounce spí,
nikdo jej nebudí.

Slzy tiše kanou.
Pro naději v cáry rozedranou.
Nad galerií milenek,
v klubíčku černých myšlenek.

Takový je život.
V sametu samoty,
odhalí bolest,
až na kůži její nahoty.

Otázky života.
Štěstí anebo samota?
Tyhle myšlenky jdou mi hlavou
Jdou za mnou,
jak lovec za potravou.

Všechny ty zrůdnosti,
jednoho bytí.
Kde je ta hranice?
Kdy je to k blití.
Autor Kordula Tomáš, 14.01.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí