NEPLAKEJ NENÁVISTÍ

NEPLAKEJ NENÁVISTÍ

Anotace: ....

Neplakej mé malé dítko,
čas zhojí i ty nejhorší rány.
Náruče s pomocí už jsou blízko,
skutečnosti nezměníš….už jsou dány.

Neplň si hlavičku nenávistí,
i když čas vypršel tvým blízkým.
Nic tady není zbytečné a z nedbalosti,
já vím že to nemůžeš,pochopit mozečkem lidským.

Jednou ale přijde doba,
dostane se ti božího osvícení,
Ta tvoje veškerá zloba,
najednou v srdci už není.

To jen lidé věří na štěstí,
na náhodná setkání.
Jenže vše už je dávno předurčeno….v paměti,
až to strach to nahání.

Možná jsme jen loutky,
ale i ony mohou….hrát velké divadlo.
Tak nech vrženy….ty kostky,
nezastavuj času jeho kyvadlo.
Autor ZILA78, 12.11.2010
Přečteno 258x
Tipy 25
Poslední tipující: Psavec, Niky88, la loba, Gabrielle, Květka Š., WhiteSkull, Sweet KiWi, Mbonita, labuť, jitka.svobodova, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st za strhující verše...

12.11.2010 13:43:00 | la loba

Možná jsme jen loutky,
ale i ony mohou….hrát velké divadlo.
Tak nech vrženy….ty kostky,
nezastavuj času jeho kyvadlo.

K tomu není co dodat ..jen parádní!!!

12.11.2010 08:54:00 | xoxoxo

nenávist ničí duši..

12.11.2010 08:08:00 | Mbonita

moudré

12.11.2010 07:39:00 | Žqáry

skutečnosti nezměníš….už jsou dány. To si opravdu myslíš? Přeci jen doufám, že ve svém životě můžeme něco ovlivnit, změnit!

12.11.2010 07:25:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí