ŘEKA VINÍKŮ

ŘEKA VINÍKŮ

Anotace: ....

Skočím do řeky,
která pramení v pekle.
Je tu na věky,
její proudy jsou krvavé a vzteklé.

Její dno je poseto kostmi,
zločinců a hříšníků.
Voda je zakalená do ruda zlostí,
po jejím boku leží,vyvržené zbytky viníků.

Skočím do ní,
mé myšlenky jsou také hříšné.
Nespočetně lidí se před ní skloní,
a zbytek věří že jednou vyschne.

Ano!......snad jednou může vyschnout,
to by ale museli být všichni hodní.
Muselo by se dobro blýsknout,
a ze začátku postavit hráz pro ní.

Pak najít společný jazyk a víru,
zrušit lidské přežitky.
Vyhlásit svět míru,
zapomenout na bitky!
Autor ZILA78, 12.11.2010
Přečteno 288x
Tipy 27
Poslední tipující: Helena Lovecká, Psavec, Danga, Niky88, la loba, Gabrielle, Květka Š., Agniezka, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě ST

14.11.2010 12:01:00 | Helena Lovecká

Třeba se to jednou stane a budeme konečně hodní...

12.11.2010 13:45:00 | la loba

pěkný spád slov a konec..ten kéž by se jednou naplnil!Hezká báseń.Každý z nás může něco změnit! ST!

12.11.2010 08:52:00 | xoxoxo

Pak najít společný jazyk a víru,
zrušit lidské přežitky.
Vyhlásit svět míru,
zapomenout na bitky!

Moc pěkné S.T.

12.11.2010 07:23:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí