Ukřivděná krása

Ukřivděná krása

Tuctová reklama na míru,
slečny na tunách papíru,
co neuměly se snad obléci

i přes hanbu jsou přece nad věcí...

Žádoucí pohledy chlapečků,
kteří si říkaj': "No, panečku!"
Známý i neznámý titul
prohlíží si jako ostříži...

Zdá se jim nahota v bulváru
ponížením či snad prestiží?
Autor tmavovlaska93, 12.11.2010
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Bíša, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoznacne ST

15.11.2010 00:52:00 | Lioness

Velmi nápadité dílko, které nutí k přemýšlení, líbí se mi to. ST!*

12.11.2010 10:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí