Plyne

Plyne

Anotace: po vodě

Sbírka: Světu 4

Plavej si cigaretko po vodě
dokouřil sem tě a sem v pohodě.

Snad jednou doplaveš až k moři
všechny mé problémy v tobě shoří.

Popluješ hezky pěknou krajinou
až to zas přijde zapálim jinou.

Tak to půjde ve světě dokola
než ostříhají mě v nemocnici dohola.

Na onkologickém oddělení až budu ležící
vzpomenu si má krásko svítící

Jak spolu jsme pluli po vodě
a své osudy nechali náhodě...
Autor Honzeek22, 12.11.2010
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: americanbeauty, CULIKATÁ, Any 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí