P-P-P-P-P

P-P-P-P-P

Anotace: Přečtěte podivnou poezii, pociťte pýchu "P" Páni...píchá :D

Propadl podsvětí
přes prachy po pití
poslouživ pánům pocítí
potřísněný prachem pobití.

Přesně po pátečním pivě
přiostřil pistoli plavně
pouhým pokrokem pilně
poztrácel patrony právně.

Postřílel padouchy
pevným pravým prostředníčkem
pud psí pokoutný
podaroval pogromy pokrouceným pytlíčkem.

Po pátém prcku
pozvracel Pražana
pohmožděný prasknul
porod půlnočního pyžama.

Prosté pravdy
průmyslové pohromy
prastaré pandy
plány platinové podkovy.

Ponese po poli
pohledá po půdě
prachem posolí
prameny povodně.


Poté prohlásil:
Panenko, poprvé prosím,
probraný pocit
pobílím práškem pracím.
Autor Tomáš Přidal, 12.11.2010
Přečteno 254x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Sladkalu, Dygi, Psavec, Jiná, Bíša, jitka.svobodova, Žqáry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povídám prostě parádní, pane Přidal...ST

13.11.2010 16:32:00 | Sladkalu

Povídám, perfektní poetická práce pane Přidal.

13.11.2010 12:56:00 | Psavec

Ty jo, já už měla Prcky dva, brzdím:-D

12.11.2010 21:22:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí