Pojď semnou

Pojď semnou

Anotace: ...

Pojď semnou a zapal si doutník
Zkus jak chutná na věčné pouti
Pojď semnou – zkus zemi obeplout -
neměj strach že strhne tě silný proud
pojď semnou a zkus se vznést!
Spočinem spolu zas o něco blíže hvězd
Autor Chašmodský, 12.11.2010
Přečteno 204x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí