Každou noc v úplňku

Každou noc v úplňku

Anotace: ...

Každou noc v úplňku svíráš mé prsty
a hladíš mne dlaní po mě drsné srsti
Tak jako Prométheus – ke skále přikován
čekám každou noc bázlivě na orkán

Jednou snad roztrhá mé tělo vlčí
a havran smlsne si na mých očích
Nechci se už měnit – chci zastavit prokletí
ať duše konečně do klidu odletí …
Autor Chašmodský, 12.11.2010
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Charibeja, malá slečna, Jiná, CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí