Noční

Noční

Anotace: ...

Těžká jsou víčka,
ale snění tma nepřináší,
vlažná přikrývka hřeje mládím,
a vítr klepe na rolety.

V přítmí oblouků hrobek,
krčíš se a krčím se já,
ruku v ruce se svojí spirací,
někde po cestě ztratilo se IN.

Těžká jsou víčka,
ale snění tma nepřináší,
bez vloček není kapek,
bez větru nezní stromů hlas…
Autor Láďa, 13.11.2010
Přečteno 266x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, Gabrielle, labuť, Psavec, malá slečna, ziriant, zenge, CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí