It`s my imagination

It`s my imagination

V zafajčenej putike
pri starom hite sladkej
Dolores O`Riordan
vyznáva mi lásku
počerná deva.
Túžobne vzdychá,
šmátra mi v rozkroku
a mámi odo mňa vodku
za vodkou.

Ach, márnivá príroda,
prečo nás strašíš
chorobami?
Autor nebech, 13.11.2010
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Kapka, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí