ŽENA

ŽENA

Anotace: ....

Voňavé pampeliškové chmýří,
načechrané vánkem sněhových vloček.
Sladké pokušení,co vzduchem se víří,
jako křídla pestrých,svobodný baboček.

Nakousnutý koláč na talíři,
s náplní jahodově medovou.
Slunce namalované na vějíři,
šachová partie,s májovou královnou.

Nádherné opojení a touha,
……………………..žena.
Vášnivé vzplanutí a duha,
……………………..žena.

Nebe v krajkách noci,
hvězda jasně se třpytící.
Láskou zasažen….má mě v moci,
nešlo odolat bohyni zářící.

Zaslepen omámen,
lapen do promyšlených sítí.
Úleva….pukl kámen
srdce mé svítí.
Autor ZILA78, 13.11.2010
Přečteno 300x
Tipy 18
Poslední tipující: strawbery, Danga, Helena Lovecká, la loba, Mbonita, labuť, Květka Š., Agniezka, Psavec, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st běhá mi mráz po zádech...napsal jsi to nejmíň na pět st:-)))

14.11.2010 11:27:00 | la loba

Zaslepen omámen,
lapen do promyšlených sítí.
Úleva….pukl kámen
srdce mé svítí.

Nádherné..ST ...ST!!!

13.11.2010 21:33:00 | Nick Name

šťaSTná to žena...

13.11.2010 13:11:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí