Kam lékař nechodí

Kam lékař nechodí

Anotace: Jednoho dne vzejde z Moře Sea Butterfly, křehký vodní motýl, chránící oceánský svět.

Poslové, z Lásky není Slunce?

Táži se Vás?

Já, syn Moře - Sea Butterfly
Zrozen v bouři, odsouzen v temnotaj!

Já - jenž nemám včas ani Svaté srdce

Živořen V róbě upřímnosti
v nekonečno sevřen zlopověstnými okovy úpadkové doby
hozen
ledovými v tryzny
zatínajícími své fetyše do nocí!

Vizte!

Kdo oni?
Co oni?

I Ne - Neptám se.

Bič Boží lžou zrůdy
ve vládě smrtonosných kecalů.

Vy kecíři!

Kdo Ti, kteří zabíjejí v ropném dýmu oči
poslední naříkající matky ryby?

Kdo Ti, kteří smetou plačící ostrovy,
aby sami sobě lhali,
jak zachránili před solí kamenný květ?

Těm!
Nebudou děti oceánů nikdy rozumět!

Snadné je skvrnit, vršit
viny v atolech žebráků
když těžší přijmout Život ten?

Vy s pouští atomový šejdíři
v ukrytých norách zlatobolu
kteří z vás zvolili
abyste týrali životy v každém sólu?


Nyň ze strachu předstupte!
Já sám
stojím proti Vám

Deště na mne křičte,
brečte do mne svý vykouřený touhy
ze svý jedovatý dýky srdcelomný nálady,
ať cítím smrtivé?

Vy Můřani!!!

Já obléknu i rozstřílené cesty
ze křídel popelavých trnů
kam lékař nechodí
a uchvátím Vaše válečné Peklo do chřtánu svého rovu navždy!

Tam!

V černých dírách cesta dolů
zaplacena
životy
Kristovými
zmírající i v Nebi
v kapce zničené pravdy
Autor J's .., 13.11.2010
Přečteno 264x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Dygi, carodejka, CULIKATÁ, hanele m., Dota Slunská, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Emotivní dílko, nad kterým se člověk musí zamyslet. Ale i ten smutek sem patří a svým způsobem ho máme někdy rádi.

V černých dírách cesta dolů
zaplacena
životy
Kristovými
zmírající i v Nebi
v kapce zničené pravdy

13.11.2010 15:24:00 | carodejka

na tebe docela zvláštní a rozlobené

13.11.2010 11:05:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí