krajina smrti

krajina smrti

Anotace: Dnes trošku temější téma. Ilustrační foto najdete na: http://galerie.mobilmania.cz/showphoto.php?photo=54833&limit=recent

Když život uteče
konec se blíží,
myšlenky poslední
mozek tvůj tíží.

Myslíš na krajinu
smutku a splínu.
Na výdech poslední,
hřbitovní hlínu.

Už víš, že po zimě
nepřijde jaro,
říkáš si žes tu byl
kratičko, málo....

Svíjíš se čím dál víc
jsi jako v křeči.
Říkáš si „neboj se,
smrt vlastně léčí.“

Přejdeš na druhý břeh,
slunce zas zahoří.
Ten temný kraj
celý se rozzáří.

Rozkvetou kytky
a vzlétnou ptáci,
ty spatříš bránu,
hbitě k ní kráčíš.

Těšíš se.

Vždyť už víš kdo tě tam čeká..................
Autor Martin H, 13.11.2010
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Gabrielle, ZILA78, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by,každopádně moc pěkná báseň

27.11.2010 21:31:00 | Anjesis

jednou snad ano......S.T.

19.11.2010 16:49:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí