I TAK SE JEDNOU OBEJMEME

I TAK SE JEDNOU OBEJMEME

Anotace: i tak.....

Jak běží čas,a sny se snáší
jsme k smíchu nebo pláči
jak krasný vánek z tvého dechu
unáší slova bez úspěchu
něco nám schází
ale nemá to jméno
proč slzy se snáší
jen vše je utajeno....
až se jednou sejdeme
i tak se obejmeme......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.11.2010
Přečteno 261x
Tipy 19
Poslední tipující: Divoženka1, PIPSQUEAK, Bíša, Psavec, Mbonita, Danga, la loba, Gabrielle, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí