jedna vyhraná bitva

jedna vyhraná bitva

Anotace: nestačí.

nejsem charakter
radši se označuju za volnomyšlenkáře
nasadím veselé ponožky
a vím, že můžu pokořit svět
vlastně se ani nechci za nic prát,
ale dnes cítím,
že na to mám
mám na to velet vojsku, které pracovně nazývám svým životem
rozkazy jsou přesné
vojíni nemají tendenci zběhnout

škoda jen, že jedna vyhraná bitva neznamená vyhranou válku
Autor mattoni.uz.neni, 13.11.2010
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Sladkalu, Duše zmítaná bouří reality, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásnej pohled sam(a) na sebe, fakt dobrý...ST

20.11.2010 00:02:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí