Naděje

Naděje

Anotace: Jednou v noci jsem měla obrovskou potřebu něco napsat.Možná je to spíš takové stýskání po věcech,který nemůžu mít a o tom jak se naděje často zachová(možná jen u mě;))....Příjemný čtení! :)

Vychází slunce
a horkými paprsky budoucího dne
přináší naději,
co časem pomine.

Proč je tak vrtkavá
a nezůstane déle?
Vzplane a vyjeví věci,
cos netušil.
Nadchne pro nesmysl
a zradí tě.

Ukradne ti dobré úmysly
a odkrade se pryč.

/Odchází/
/Krůček po krůčku/
/Tiše/
/Po špičkách/

Nechá tě dál bloumat tmou.
Zapomenout snít.
Nevěřít.
Lhát.
/Sobě i ostatním./

Vytratí se ze života¨.
Zprvu nepozorovaná.
Poté oplakaná.
A pak nenáviděná...

Proč přichází?
Proč odejde?

Zjeví se.
Pak uteče.

/Zbabělá./

Potom,
jakoby jí došlo,
že udělala chybu.
-Vrátí se.
Silnější.
Už ne malá.
Už ne slabá.
Ale silnější.
Velká.
Ničící

Boří hory.
Láme srdce.
Mlátí duše.
Život a čas.

Ale i tak.
Dovede tě k cíli.
Najednou víš,co chceš.
A co pro to udělat.
Zjistíš,že není tak těžké to mít.
A jdeš si za svým snem.

Kdyby jí nebylo
-nevěřil bys.
Sobě,ostatním.
Svým snům a představám.

*Ale stačí to?*
Autor Klaudinka27, 13.11.2010
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, eullaliee, Kapka, WhiteSkull, CULIKATÁ, Gabrielle, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké zamyšlení.

13.11.2010 21:33:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí