Poslední psaní...

Poslední psaní...

Anotace: Poslední psaní...

Poslední psaní...

Poslední píši vám dnes milá paní psaní,
poslední píši a již více nebudu psát,
nebude již vám chodit pošta za svítání,
pomocí bílé holubice kterou posílal jsem tak rád.

Poslední verše v sloky vložím,
poslední rým s námahou dotvořím,
pak vzdušné zámky co jsem stavěl zbořím,
a víckrát už v papír pero nevnořím.

Poslední piši já vám dneska pamflety,
poslední pečeť z vosku vytvořím,
poslední balicí papír od tety,
tohle je naposled,
víc se neodvážím...

Naposled okno otevřu,
dnes však holubice k vám neodletí,
vyskočím já a prsty rozevřu,
s bláhovou naději že to snad poletí,
že chodník se vzdálí,
a já v proudech vystoupám k výšinám,
občas i velké věci jen pádem začínám,
občas je třeba zřítit se do hlubin,
a to že je to naposled,
tím se vám v dopise má milá nechlubim.
Autor Atilla, 14.11.2010
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: Fog, Gabrielle, malá slečna, Kapka, labuť, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To. Je. Absolutně. Nádherný.

18.11.2010 21:24:00 | Fog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí