Moře

Moře

Anotace: ...

Sbírka: Obnažená duše

na trůnu blaha
spředeného z trní
v životě bezvěrců
kdy bůh nemá moc měnit
v životě bez života
kdy se snažíš přežít
v beznaději s nadějí
že se něco mění
k lepším zítřkům
Tvé kroky směřují
však nikdy, nikdy tam nedojdou
ztroskotají na moři
hořkosladkých vzpomínek
lidí co už nevěří
...
bez začátku
nikdy nepřijde konec
...
Autor TedelyBear, 14.11.2010
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Květka Š., zenge, la loba, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí