Snad jsem sobec

Snad jsem sobec

Anotace: ...

Ležím,
pod dlaní tvou tvář schovávám.
Přemýšlím,
jak hodně málo či snad moc tě znám.

Je to pár dní, týdnů, roků.
Tenkrát do náručí prvně jsi mě vzal.
Vzpomínáš,
koho jsme zničili?
Co krásného nám život dal?

A teď tu ležím,
oči při polibcích zavírám.
Ani snad nevím,
jak hodně moc či málo tě znám.
Autor forget-me-not, 14.11.2010
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Maryje..., poustevník Jirka, Bíša, Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To napoví srdce a čas....hezky napsané

14.11.2010 23:08:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí