Poslední den života...

Poslední den života...

Anotace: ... bych chtěl prožít s tebou

Kdyby za mnou přišel Smrťák
S tím, že mám posledních
24 hodin na život
Hned bych mu na místě poděkoval
A pozval ho na pivo
Za takovou důležitou informaci
Musí být 100% vděk
Stejně tu člověk nebude celý věk

Poté bych se vydal cestou
Jel bych přímo za tebou
Říct ti tuto novinu
Že chci s tebou strávit
Poslední svého života hodinu

Seděl bych mlčky vedle tebe
Díval se na všechno
S tebou spojené
Pozoroval tvé tělo
Oči, vlasy, nohy
Prosil bych tě ať tky mlčíš
A nekazíš tyhle chvíle co chtěl
Bych si zapamatovat navždy
Ať mám na co v pekle vzpomínat
Můj anděli...

V posledních minutách
Chtěl bych tě chytit za ruku
Přitisknout své rty na tvoje
A ochutnat konečně chuť
Tvého polibku
Sice by byl první a poslední
Na tu dlouhou cestu

Usuš slzy, já ty svoje
Tky usuším, jsi přece
Silná holka, tak čeho
Se teď bojíš??
Romantický konec při
Svíčkách září
Plamínek ti líce
Krásně barví
Buď sbohem...
.
.
.
Poslední nádech
A pár slov s významem
Miluji tě
Autor JohnyD., 14.11.2010
Přečteno 495x
Tipy 21
Poslední tipující: jakubisko, Miroslav Možný, Ori Eremos, Tomáš Přidal, Psavec, Chancer, Jiná, Kapka, Slup, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolí.. odpusť mi mou sobeckost, jestli můžeš.. ='(

16.11.2010 21:30:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí