už mě to nebaví

už mě to nebaví

Anotace: pokoj mi už dej at nemusím bejt zlej potom sem zlomenej a strašně protivnej

dělám že neslyším
však všechno slyším
sem slepý jakoby
nemá to to obdoby
však všechno vidím
až za ní se stydím
divně se pak tvářím
ani pak nezářím
tak mi jen zamávej
a už mi pokoj dej
Autor ostuda lidstva, 15.11.2010
Přečteno 213x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí