Pár řádků královně darmodějů

Pár řádků královně darmodějů

Anotace: ...

Má lásko,...
V záclonách mi zas uvízla Tvá vůně
opojná jak víno
jímž se denně opíjím
abych zapomněl na Tvou horkou
hruď Na Tvé polibky
na Tebe
Řekni kam jsi odnesla můj hřebík
zatlučený do srdce
které vykrvácí
Tvou krásou
Prozraď kde mám hledat svou duši
kterou jsem Ti upsal
Můj koráb se ztratil v Tvých slabinách
A já už nemám žádné drobné na cestu
zpátky
....
Autor Jasmin de Paris, 15.11.2010
Přečteno 295x
Tipy 19
Poslední tipující: gallatea, Bíša, Gabrielle, teď už nikdo, hanele m., Psavec, Květka Š., Lacosta1, Kapka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí