Byla jsi tu přesně pro mě

Byla jsi tu přesně pro mě

Anotace: Pearl Harbor neomrzí

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Když zpětně přemýšlím
O těch časech
A snech
Kterých jsme se vzdali
Budu štastný,
Protože jsem byl požehnán dát
Mít Tě ve svém životě
Když se ohlédnu zpět
Do těch dnů
Koukám a vidím Tvou tvář
Byla jsi tu přesně pro mě

[Refrén:]
V mých snech
Tě budu vždycky vidět, jak letíš
Nahoře na nebi
V mém srdci
Tady bude vždycky místo
Pro Tebe, pro celý můj život
Nechala jsi část
Sebe u mě
A kdekoliv jsem
Tam budeš i Ty

Dobře, Ty jsi mi ukázala
Jaký je to pocit
Vnímat nebe
V mém dosahu
A já vždycky
Budu vzpomínat na tebe
Tvou sílu
Kterou jsi mi dala
Tvá láska mi pomohla
To překonat
Oh, tolik Ti toho dlužím
Byla jsi tu přesně pro mě


Protože já v Tobě vždycky viděl
Mé světlo, mou sílu
A chci Ti poděkovat
Teď, všemi způsoby
Byla jsi tu přesně pro mě
Byla jsi tu přesně pro mě
Pro vždycky
Autor Jacob P. Verlaine, 15.11.2010
Přečteno 303x
Tipy 11
Poslední tipující: ZILA78, Psavec, Lucucu, Gabrielle, Kett, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí