Naivita

Naivita

Anotace: ...

Au, kdo to byl?
To život tě do zadku kop!
To abys už pro vždy pochopil,
že cesta žitím není lehká jak přeskočit plot!

Sbíráš střepy ze země,
co ze srdce ti zbyly,
kapky slz padaj cíleně
na zem,kde tvou naivitu utopily.

A ty? Stále se divíš?
Už stalo se to snad posté,
kdekomu odkryješ svou duši a věříš,
je to tak prosté.

Když to by si nebyl ty,
stojí ti to za tu bolest?
S hořkostí olízneš si rty,
nechtěl jsem zažít takový konec.
Autor Melounekk, 15.11.2010
Přečteno 233x
Tipy 12
Poslední tipující: carodejka, strašidýlko-střapatý, Mbonita, Gabrielle, Linzerka, Šerák, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K mládí patří ta nádherná naivita, co tě nezabije, to tě posílí. Hezky jsi básničku napsal.

01.12.2015 20:54:01 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí