Malá mořská víla 1. kapitola

Malá mořská víla 1. kapitola

Anotace: zkouším :)

V nekonečné oceánské poušti porušených pravidel
žil byl v kamenné chýši král všech mořských plavidel.

Jen jeho slovo mohlo svolit ke startu lodí kovových
kdo porušil (takzvaný prevít) byl stíhán těžce pro ten hřích.

Ten král měl dceru z mořské pěny, ze slaných slz a němých ryb
on zakázal ji z vody chodit, že zabít moh by jí člověčí cit

Však mladá krásná neposlušná se zlatým copem do boku
pak za úplňku, noc hvězd jasná, ten pravý čas k útěku.

Ve vodních šatech k břehu spěchá, sápe se po útesech skal
když ale vynoří se, bolest ji píchá, neumí dýchat lidský kal.
Autor klajusenka, 15.11.2010
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí